Kommunen skal være et godt sted for børnefamilier

Kommunen skal være et godt sted for børnefamilier

17. november 2013 - kl. 8:47 - af

Børnene er vores fremtid, og derfor har børnefamilierne og deres vilkår en særlig plads i Venstres politik. Det gælder både børnepasning, skole og fritidstilbud – og ikke mindst sundhed og trivsel.

I den nuværende byrådsperiode har vi arbejdet med at gennemføre den helhedsplan på børnepasningsområdet, som et enigt byråd har vedtaget. Vi har bygget flere nye daginstitutioner og udvidet og moderniseret de bestående. Vi mangler endnu at renovere nogle få institutioner.

Vi har ligeledes taget hul på en langsigtet løsning af skolestrukturen med sammenlægning af byskoler i Skagen og Frederikshavn samt renovering af Sæby Skole. Og vi har bygget Danmarks flotteste skole, Nordstjerneskolen.

Med den ny aftale om kommunal støtte til foreningslivet har vi skabt et godt fundament for, at de frivillige foreninger kan trives og udvikle sig positivt. Det er vigtigt for os, at der er et righoldigt udvalg af fritidstilbud til både børn og voksne.

Venstre har særligt fokus på en tidlig indsats over for udsatte børn og børnefamilier. Det er et område, som allerede er opprioriteret i det nuværende byråd, og den indsats skal fortsætte.

Vi oplever i disse år et stigende fødselsunderskud, som på langt sigt er en trussel mod kommunens skattegrundlag og dermed vores velfærd. Derfor vil vi fremover have endnu mere fokus på børnefamilierne og deres vilkår. Vi vil gøre hverdagen lettere for børnefamilierne i håb om, at vi vil få mange nye, små borgere i kommunen.

Lars Møller (V)
Borgmester

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen skal være et godt sted for børnefamilier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger