Cirkus Fjolle optrådte på Stensnæsskolen i Voerså

Cirkus Fjolle optrådte på Stensnæsskolen i Voerså

16. november 2013 - kl. 9:26 - af

Hej mormor, hej bedstefar og adskillige flere gange hej blev der råbt ud til publikum, da de godt 40 børn fra børnehaven i Voerså gjorde deres entre i Stensnæsskolens gymnastiksal i Voerså, hvor der ventede omkring 200 forældre, bedsteforældre, større og mindre søskende samt andre pårørende.

Børnehavebørnene var blevet ansat i Cirkus Fjolle for en eftermiddag, og de gik op i det med liv og sjæl sammen med deres pædagoger, der havde noget af en travl eftermiddag, og selvfølgelig klappede tilskuerne rigtig flittigt.

Børnehavens daglige pædagogiske leder, Mette Krarup, fortæller, at børnene har arbejdet med emnet ”Cirkus” i både oktober og november. Der er blevet læst bøger om cirkus, og processen var prioriteret til, at der skulle være god tid til fordybelse i emnet, og hvor der er blevet arbejdet med børnenes kreativitet. Børnene har derfor selv bestemt navnet på deres forestilling, der blev til Cirkus Fjolle. De har selv bestemt, hvad de ville være, og har selv udformet de fleste af numrene og deres udklædning. Det har været rigtig sjovt og en spændende proces, hvor der er kommet mange gode idéer frem, og gymnastiksalen er den sidste tid blevet brugt rigtig flittigt, så børnene har kunnet øve sig, slutter Mette Krarup.

En stor oplevelse fik både de optrædende og publikum. I Cirkus Fjolle var der hele to cirkusdirektører, cowboys og deres dinosaurer, cirkusprinsen og hans cirkusprinsesser, linedansere, stærke mænd, vilde dyr og selvfølgelig klovne.

Mange af numrene var ledsaget af musik, men finalen klarede børnene selv med en sang, og den gik på Kim Larsens nummer ”Om lidt”, hvor fortsættelsen lyder; bli´r her stille.

Efter forestillingen blev der god tid til en snak over en kop kaffe med kage og saftevand, som forældrerådet havde sørget for.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cirkus Fjolle optrådte på Stensnæsskolen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER