Søsterloge nr. 54 GRY byder på november marked

Søsterloge nr. 54 GRY byder på november marked

15. november 2013 - kl. 12:49 - af

Lørdag den 23. november kl. 13.00 – 16.00  indbyder Søsterloge nr. 54 GRY alle til en rigtig hygge eftermiddag med både musik sang og godt humør.

Man er velkommen til at tage familie, venner, bekendte og andre interesserede med.

En masse søstre har bagt både boller og kager – lavet dejligt syltetøj, asier og rødbeder m.m.. Der vil være frugt og grønt, mange juledekorationer og kranse. Sidst men ikke mindst, vil der være en stor tombola med super flotte præmier og et stort lotteri med utrolig mange flotte gevinster, skænket af både forretningsdrivende og søstre.

Søsterloge nr. 54 GRY, der har søstre i både Sæby, Frederikshavn, Sindal og Skagen, håber at så mange som mulig vil benytte lørdag eftermiddag den 23.november til at besøge Logebygningen, F. Übersaxvej 2, 9900 Frederikshavn sammen med familie, naboer og venner. Hele overskuddet vil udelukkende blive brugt til humanitære formål.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søsterloge nr. 54 GRY byder på november marked ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER