Generalforsamling i Sæby Motions Cykel Club

Generalforsamling i Sæby Motions Cykel Club

15. november 2013 - kl. 10:02 - af

Klubben holdt onsdag den 13. november den årlige generalforsamling i Fritidscentret.

Formand Tommy Thomsens beretning:
”Efter et godt konstruktivt planlægningsmøde, som vi traditionen tro, holder 2. onsdag i januar, startede vi op med et nyt træningskursus med Erik Madsen. Sidste år blev holdkaptajnerne haglet igennem med nye træningsmetoder, så bestyrelsen mente at foredraget var så godt, at vi også ville tilbyde alle medlemmerne samme mulighed. Og jeg tror heller ikke at nogle af de ca. 20 deltagere gik skuffet hjem lørdag eftermiddag.

Resultaterne af kurset synes jeg også har været synlige på træningsaftnerne, hvor flere har taget intervaltræningen til sig, det er ikke nok, at det kun er holdkaptajnerne, der synes at det er interessant.

Nu fører vi ikke protokol over fremmødet, men det er hævet over enhver tvivl, at der aldrig i klubbens historie har været så mange til træning som i år. Specielt efter sommerferien var det en ren fornøjelse at se så mange fremmødte på alle hold.

Succesen kommer ikke af sig selv, hvis ikke vi har nogle engagerede holdkaptajner til at køre i spidsen for en interessant træningsaften, siver medlemmerne bort fra fælles træningen. En stor tak til holdkaptajnerne for deres indsat for fællesskabet.

Et nyt hold så dagens lys i år, nemlig det længe efterlyste ”kurvehold”. Med Mariann og Vivi i spidsen lykkedes det glædeligvis i år få en håndfuld damer og en enkelt hane til at komme ud at cykle et par timer tirsdag og torsdag.

Som noget nyt blev årets klubmesterskab kørt på en normal træningsaften og opdelt i gruppe A og B, det gode fremmøde gør, at vi helt sikkert også kører sådan et til næste år.

Min fornemmelse siger mig også, at der sjældent har været så mange, der har deltaget i løb og ture rundt i Europa. Steffens appetit på VM medaljer på banen i Manchester, og Nicolajs fantastiske jernmand blot for at nævne et par af de større spektakulære indsatser.

Vores traditionelle klub tur til Harzen blev gennemført i maj måned. Herudover har en række medlemmer i grupper eller som enkeltpersoner deltaget i en række spændende ture og løb.

Siden Nordisk Mesterskab for veteraner for 4 år siden har vi ikke arrangeret cykelløb. Vi fik muligheden igen i sommer. I forbindelse med dækningen af ”Touren” havde TV2 sporten besluttet at krydre indslagene med Kids Tours, 7 forskellige steder i Danmark. Den sidste ”Tour” blev kørt i Sæby lørdag d. 20.7., med et rekordstort deltagerantal på 774 børn. Virkelig en fin dag på Havnen med flot vejr og rigtig mange mennesker. Tak til de mange medlemmer, som gav en hjælpende hånd.

Sidste år bevilligede Kommunen 30.000 kroner til etablering af en ny MTB bane i Sæbygaard Skov. Indledningsvis forløb alt forrygende, Ib fik mærket en rute på 4,5 km op, og han fik også anlagt forstærkninger af sporet. Så nu manglede vi blot at få den officielle godkendelse. Onsdag den 20. februar, kl. 13.00-15.30, blev ruten besigtiget af repræsentanter fra Fredningsnævnet, Frederikshavn Kommune, Naturstyrelsen, Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Ornitologisk Forening, Sæbygaard og ejeren af Sæbygaard Skov, Ib og undertegnede. Efter turen meddelte DN, at de ville protestere over at anlægge banen i fredsskov – den mest bynære del af skoven! Afgørelsen ligger stadig hos Naturklagenævnet, og vi kan ikke få oplyst, hvornår de træffer afgørelse i sagen. Glædeligvis har vi fået overført Kommunens tilskud til 2014.

Glædeligvis har vi også igen fået en række gode sponsere til at give et godt tilskud til indkøb af nye klubdragter. Ud over Spar Nord Bank, der har betænkt os med kr. 35.000, har følgende virksomheder fra Sæby sponsoreret os: Danish Crown, Nordjysk Luftteknik, Skjold, Loop, Carlo Sørensen, Kalhøj, Cykelgaarden og Danhostel Sæby Fritidscenter.

Til slut vil jeg endnu engang takke alle holdkaptajner for det fantastisk stykke arbejde I har udført. Tak til aktivitetsudvalget, webmaster og alle andre der altid er parate til at yde en indsats for klubben. Tak til bestyrelsen for et rigtigt godt samarbejde”.

Kort referat:

Dirigent: Per Kragh
Regnskab: – 3.245,-
Klubben stiller med hjælpere til SIK80s 24-timers løb d. 31/5.-1/6.-14. Og der indføres honorering af holdkaptajnerne / trænerne.
Valg til bestyrelsen: Steffen Munch Hansen og Tommy Thomsen, genvalgt. Michael Nielsen nyvalgt.
Suppleant: Rasmus Brunø og Gunnar Olsen.

Aktivitetsudvalg: Michael Nielsen, Carsten Holt Christensen, Lasse Stidsborg og Morten Pedersen.

Nyt udvalg til bedre indslusning af medlemmer: Steffen, Allan, Gunnar og Peter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Sæby Motions Cykel Club' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER