Valget er dit – husk – sæt X 19. november

Valget er dit – husk – sæt X 19. november

14. november 2013 - kl. 15:24 - af

Jeg har haft en del læserbreve i avisen og må, på den respons jeg har fået, sige der skal ske ændringer i den førte politik.

Vi har et handicapområde, der bløder meget, og hvor der bliver gjort alt for lidt for at hjælpe, det skal der ændres på, så de handicappede får et godt og trygt live med muligheder.

Vi har et foreningsliv, hvor de små foreninger langsomt bliver udsultet af kommunen. Det betyder, at de mange frivillige mangler midler til at fortsætte det fantastiske stykke arbejde de gør og langsomt bliver drænet for energi.

Vi har et ældreområde, hvor alt flyder, og de ældre bliver ikke respekteret. Der er mange folk i ældreplejen, som gerne vil gøre et rigtig godt stykke arbejde, men de har ikke tiden til det, og mange politikkere lukker øjnene og tro problemet så er løst. Her SKAL der ændres på forholdene både for den ældre, men også for det hårdt arbejdende plejepersonale.

Vi har et styre, der i dag siger de investere sig ud af krisen og ja, i dag skylder vi 1.2 milliard, det er frygteligt og konsekvensen blev en lille skattestigning. Her skal vi få erhvervslivet i tale og skabe positive resultater. Vi skal være meget mere erhvervsvenlige, og forsøge at sælge vores erhvervsområder bedre for der igennem at skabe flere arbejdspladser og tilflyttere til kommunen.

Hvis du er enig med mig så sæt dit X ved Karl Henrik Hansen, Socialdemokratiet kandidat nummer 18, så vil jeg kæmpe for overstående problemer.

Tænk globalt stem lokalt.

Hilsen

Karl Henrik Hansen
Byrådskandidat Socialdemokratiet

9 kommentarer til “Valget er dit – husk – sæt X 19. november” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

9 kommentarer til “Valget er dit – husk – sæt X 19. november”

 • Kurt Jul Nielsen

  Karl Henrik Hansen, for det første hvor har du alt den viden fra omkring handicapområdet? at det ligefrem bløder er nu nok en overdrivelse, men ja der er rigtig manbge ting som kan gøres bedre og det arbejder vi og har arbejdet på hele tiden.
  Jeg mindes at du og jeg var til det samme vælgermøde på Sæby Fritidcenter og blot lige for at opfriske din hukommelse så var det således at din egen borgmesterkandidat foran hele forsamlingen gav udtryk for at der er ingen penge, men vi har masser af visioner, dette bar samtidig en bekræftelse på at Peter Nielsen som sidder i sammme fokusgruppe og som på TV Nord ligeledes bekræftede at den nye handicappolitik havde masser af visioner men der er ingen penge. Lad nu vær med at hoppe på den vogn med at forgøjle de handicappede borgere at når bare vi får et borgmesterskifte så bliver alt godt, hør efter hvad dine egne siger der er ingen penge.
  Husk det nu, gør som Birgoit Hansen sagde flere gange jeg citerer: Jeg kalder en skov for en skovl, citat slut. Sig til de handicappede at I vil så meget men vi har ingen penge til at gennemføre det.
  Jeg har i mit valgprogram skrevet at jeg vil kæmpe for at handicappolitikken føres ud i livet, det har jeg nu lavet om til at jeg vil kæmpe for at få ændret den handicappolitik som nu kommer til en politik hvor vi også får mulighed for at gennemføre den, og ikke så nu hvor I lover at løfte overliggeren, den kommer aldrig på plads.

  Fortsat god slutspurt

 • Karl Henrik Hansen

  Jeg deltog ved duelmødet mellem Birgit og Lars og ja Birgit sagde der var ca. 600000 kr ekstra næste år til handicappolitik og for mig er det 600000 kr mere end det det nuværende styre gør med. En lille forbedring er bedre end ingenting. Det nye byråds er ikke sat sammen endnu og jeg kan love dig jeg vil gøre alt der står i min magt til at forbedre de områder jeg har skrevet om. Vi kan ikke være det bekendt som vi tilbyder nu og det ligge langt under værdighed. Kære Kurt nu skal der handles positivt og ikke som du altid fremlægger det på negativ måde for det bliver det slet ikke bedre af. Jeg tror på at gennem samarbejde med handicapforeningerne og ældre sagen kan gøre det bedre og vil med positive øjne kæmpe kampen for det bedre.

 • Karl Henrik jeg ved godt at der er afsat godt 600000 kr. i jeres budget og jeg hørte også at de skulle bruges til at undersøge hvad vi kunne gøre mere effektivt, ikke hvor de kunne gøre gavn.
  Jeg syntes du tager fejl når du betragter mig som negativ, jeg har tidligere skrevet i dette forum at jeg er glad, glad over at der nu virkeligt skulle et løft til vi skulle løfte overlæggeren, og tro mig der går lige nu rigtig mange handicappede rundt og har en forventning om at det kommer, det jeg bare prøver at løfte sløret for er at det ikke sker, indrøn dog ærligt at I ikke har pengene, og at der ikke bliver tilført området ekstra midler, det er bare det jeg forventer I siger til alle de berørte, ligesom både Birgit Hansen og Peter Nielsen nu begge har bekræftet.Jeg beder jer bare om at være ærlig og ikke som du nu forsøger at forsikre at når bare du eller I kommer til sker der noget det gør der ikke. Det er derfor vi skal have ændret den nye handicappolitik.
  til en politik hvor der er realiteter bag løfterne og det vil jeg kæmpe for.
  Tro mig jeg har arbejdet med dette i 9 år og kender godt fælderne og jeg har godt 4500 handicappede borgere som har gjort samme store indsats.
  Bare et lille eksempel: ledsagerordninger + 67 blev fjernet besparelse en lille million, hvis alle jeres 600000 skule gå bare til det er I allerede 400000 bagud, som det fremgår at den nye politikvil man gerne ledsagerordningen over 67 bare det bliver med frivillige, det siger vist alt om visionerne og den løftede overligger.

 • Karl Henrik Hansen

  Det kan kun blive bedre Kurt ellers er pengene da spildt. 600000 kr er da en forbedring dog ikke stor men bedre end ingenting. Jeg vil da hvis muligt da kæmpe videre og holde en god dialog med de handicappede så vi hele tiden kan holde fornuften og ikke bare gøre noget for at gøre noget. Vi må huske at nu er det tiden det er borgerne der bliver hørt og talt med inden noget besluttes. Jeg er positiv og tror på forbedring. Jeg håber der efter valget bliver et bredt samarbejde på tværs af politik og man tager hensyn til de svageste i kommunen.

 • Karl Henrik prøv nu at læse det sidste indlæg jeg skrev når I er færdig med at undersøge hvordan det kan gøres bedre har du ikke flere penge, hvad er det lige for en dialog du vil holde med de handicappede, det har jeg gjort de sidste 9 år og ved godt hvad det er de ønsker, jeg har bare mange prøvet at få et forklaring på hvad det løfte om at løfte overliggeren gik ud på, så stop nu alt det valg snak og hvad du vil gøre, dejligt at du er positiv det er da første skridt på vejen, så jeg går ud fra at hvis du kommer ind så åbner du budgettet og får afsat nogle flere midler til handicapområdet og så får du styr på hvor højt den overlægger skal løftes, når det er sket kan du vise de handicappede hvor det bliver bedre.
  Jeg er godt og grundig træt af alle de løfter når tallene viser noget andet, jeg kan godt forstå at der er lidt penge men vær dog ærlig og sig det så er der ikke de store forventninger, men man kunne måske blive overrasket.
  Og ja jeg ønsker også et bred samarbejde i det kommende byråd og både håber og tror det sker, jeg vil dog ikke kun ønske at der bliver taget hensyn til de svageste, det er for mig en selvfølge men jeg vil at forholdene skal forbedres for de svageste, bare det at man kan leve op til de FN handicapkonventioner som Danmark er en del af så er vi nået langt, det lykkedes ikke kun ved at tage hensyn.

 • Karl Henrik Hansen

  Hej Kurt du har valgt Venstre som dit parti og I har nu haft 4 år til forbedringer som du er fortaler for men hvad er der sket. Jo vi går baglæns og det bliver da svært for et nyt styre at komme frem ad igen men vi vil og kan. Du er talsmand for de handicappede men hvorfor er du så ikke mere synlig og råbt højt i medierne de sidste 4 år. Jeg tror på at det kan forbedres meget og vil med mit om mulige lille mandat kæmpe kampen hårdt og vil ikke gemme mig bag noget. Jeg har alt at vinde og som det ser ud nu intet at tabe. Jeg har tillid til at vi kan få bedre dialog med de foreninger som har med de svage at gøre og vi sammen kan forbedre tingene så meget. Undskyld Kurt men jeg syntes ikke det er fair at skyde på nogen som vil noget godt for de handicappede og ældre i kommunen og som er positivt indstillet på fremgang der.

 • Kort her til sidst Karl Henrik, jeg har ros dig for at være på banen, endnu en som vil det godt, tror faktisk jeg startede med det i første skriv, det der bekymrer mig er stadig at I ingen penge har.
  Jeg har så modsat socialdemokraterne forsøgt at klare opgaverne i handicaprådet med dialog og ikke ønskede at “råbe op i medierne” og for øvrigt hvis nu den samme fokusgruppe havde haft samme intentioner for 2 år siden, der hvor handicappolitikken skulle have været fornyet, ja så havde de jo flertallet, det havde måske klædt dem at tage fat dengang, og ikke forkastet det forslag som handicaprådet havde fremsat efter ønske fra de ca. 160 borgere som mødte op til evalueringsmøde på hotel Viking. Hvor var du forresten den dag?

 • Karl Henrik Hansen

  Savner stadig dig og Venstre i den handicappolitik. I har haft 4 år med borgmester og flertal hvorfor er der så ikke sket noget. Jeg ved som du ved ingen af os er i byrådet nu men måske i morgen aften men du burde som talsmand for de handicappede være meget mere synlig og sparke dit parti bagi for at opnå forbedringer. Jeg tror på forbedringer jeg er positiv og jeg kan love dig at de partier der indgår aftaler i morgen aften vil både høre og mærke hvad jeg vil altså hvis borgerne stemmer mig ind. Vi ved at som mening borger er det svært at få noget lavet om men som folkevalgt er der meget større chance for det sker. Jeg kan kun konstaterer at de 4 år der er gået er der ikke kommet forbedringer der er nævneværdig på handicapområdet.

 • Jeg tror det vil være rigtig godt hvis du havde brugt den samme energi de sidste fire år på samme opgave som du har brugt de sidste 3 uger, så havde du forstået hvordan tingene er sket og udviklet, jeg tror ikke der er ret meget som er sket der ikke har haft handicaprådets aftryk, men det skal man bruge mere end 3 uger for at sætte sig ind i, har du på nogen området peget på hvor det bløder, nej vel. At du savner mig og venstre i den handicappolitik beviser bare du ikke har forstået en brik af hvad der foregår, nemlig at Birgit Hansen, Peter Nielsen, og Christina Lykke har sat sig selv i en fokus gruppe uden at inddrage handicaprådet med en repræsentant, så lad nu være med at kloge mere rundt i det, du har ikke den nødvendige viden, svar mig hellere på hvor du var da borgerne skulle komme med indput til den nye handicappolitik, for 2 år siden på Hotel Viking.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Valget er dit - husk - sæt X 19. november' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER