Støtte fra Røde Kors i Sæby til Malawi

Støtte fra Røde Kors i Sæby til Malawi

14. november 2013 - kl. 0:22 - af

Røde Kors i Sæby støtter landsbysundhed og forældreløse børn i Malawi. I den forbindelse har de netop indgået en aftale om at støtte sundhed for de fattige.

Malawi er blandt de 10 fattigste lande i verden. 70% af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen på 1 dollar om dagen, og omkring 13 % af befolkningen er hiv-smittet. Det betyder, at der også er rigtig mange forældreløse børn i landet.

Røde Kors arbejder på at give de forældreløse børn bedre levevilkår, samtidig med at de bliver i den landsby, hvor de er født. Børnene får hjælp til de daglige fornødenheder og til at komme i skole. Røde Kors støtter også lokalsamfundene, hvor børnene bor med samfundsoplysninger samt vand og latriner. Alt sammen noget, der skal forbedre vilkårene for den fattige befolkning og give dem og deres børn en bedre fremtid.

Røde Kors i Sæby har gennem gennem årene støttet Røde Kors` internationale arbejde med bl. a. overskuddet fra lokalafdelingens Røde Kors Butik. Der er sendt 25.000 kr. til Malawi-projektet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Støtte fra Røde Kors i Sæby til Malawi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger