Første medalje til SSK ved deltagelse i Vendsyssel Cup

Første medalje til SSK ved deltagelse i Vendsyssel Cup

13. november 2013 - kl. 12:42 - af

Sæby Svømmeklub deltog her i weekenden i Vendsyssel Cup 2013 i Brønderslev med 5 svømmere, Maiken, Ida, Signe, Nete og Sisse, hvor der var deltagelse fra svømmeklubber i Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Hjallerup, Nørresundby, Aabybro og Brønderslev.

Alle pigerne deltog med rigtige flotte resultater både i indledende runder og finaler. De ikke har været med til mere end 2 til 3 stævner før, så det var rigtig flot, og også på det sociale plan var der guld til alle piger, de var rigtig gode til at bakke hinanden op.

Pigerne stillede op i 17 heat, hvor det blev til 6 finale pladser.

I finalen blev det til en flot sølvmedalje til Sisse Fischer i 50 m Butterfly ”-12 år og yngre” (SSK første medalje), en 4. plads Sisse 50 m Frisvømning ”-12 år og yngre”, en 4. plads Sisse 200 m Medley ”-12 år og yngre”, en 5. plads Sisse 50 m Brystsvømning ”-12 år og yngre”, en 7. plads til Nete Madsen 100 m Frisvømning ”14-13 år” og en 7. plads til Ida Kristensen 100 m Brystsvømning ”14-13 år”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første medalje til SSK ved deltagelse i Vendsyssel Cup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger