En god og værdig alderdom<br>…

En god og værdig alderdom

13. november 2013 - kl. 9:43 - af

De ældre, som trækker sig tilbage efter et langt arbejdsliv, skal have det godt. Det har de fortjent. Mange af dem er stadig raske og aktive og vil gerne gøre en indsats. Vi skal som kommune være bedre til at udnytte og værdsætte denne ressource. Og for de ældre, som er udfordret af sygdom og alderdom, skal der være en god og tilstrækkelig pleje og omsorg i hverdagen.

Venstre vil sikre, at der fortsat er fokus på ”varme hænder” til de ældre, der har behov for hjælp i hverdagen. Vi vil arbejde for, at de fysiske rammer lever op til nutidens krav, og at personalet har de rette muligheder for at yde den bedst mulige pleje, herunder hjælpemidler, velfærdsteknologi og uddannelse.

I de kommende år bliver der flere ældre borgere i vores kommune, og det er en udfordring for vores ældreservice. Vi tror imidlertid på, at det er muligt at klare denne udfordring og opretholde kvalitetsniveauet ved at gøre tingene smartere. Nytænkning, ny teknologi samt mindre kontrol og dokumentation.

Blandt det stigende antal ældre vil der også være flere raske og energiske ældre, og de er en ressource, som Venstre gerne vil støtte. Vi vil udvikle frivillige-indsatsen til glæde for både de frivillige og for dem, der nyder godt af indsatsen.

Lars Møller (V)

Borgmester

En kommentar til “En god og værdig alderdom
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “En god og værdig alderdom
…”

 • Svend Erik Floor

  Varm luft!
  Dette er næsten for meget. Efter i tirsdags i Skagen at have overværet duelmødet mellem borgmester Lars Møller (V) og borgmesterkandidat Birgit Hansen (A) tangerer det kvalmegrænsen at høre Lars Møller lovprise de varme hænder til de ældre.
  Det er ikke ærlig snak længere, Lars Møller! På dine gerninger skal du dømmes. I dette tilfælde på din manglende vilje til at rette op på flere års besparelser og forsømmelser for de svage ældre. I går oplevede vi som tilhørere, at du var enig med/ikke sagde fra overfor Birgit Hansens konstatering af det fælles ansvar for at have ”pelset” ældreområdet for stærkt.
  Mens Birgit Hansen gav et stærkt tilsagn om i det nye budget at rette op på området med 30 mio.kr ekstra, kunne du lige strække dig til på vanlig liberal vis at antyde, at man nok kunne finde lidt ekstra indenfor budgettet uden i øvrigt at blive mere konkret. Hænderne bliver altså ikke altid varmere af den liberale varme luft. Man fristes til at antyde, at det er gas!
  Ét er, at Venstre nu har haft fire år og på det seneste gentagne afsløringer af alvorlige svigt i ældreplejen til at rette op, men som vælger er nu kun tilbage at slå fast: Er man ”ældre, som er udfordret af sygdom og alderdom”, spiller man hasard med sit ældreliv, hvis man tror på, at en stemme på Venstre vil skaffe flere ”en god og tilstrækkelig pleje og omsorg i hverdagen”. Skal
  ”de fysiske rammer leve op til nutidens krav, og skal personalet have de rette muligheder for at yde den bedst mulige pleje, herunder hjælpemidler, velfærdsteknologi og uddannelse” som Lars Møllers floskler lover, koster det kroner og øre.
  Nytænkning og ny teknologi, javel, men det koster. Mindre kontrol og dokumentation. Fint! Stop djøf’ernes hærgen med skemalægning på alt. Tør Lars Møller sige, også så det når ud i systemet: ”Kontrol er godt. Tillid er billigere!” Og stop så selv i valgkampens slutfase bare de værste floskler. Det er sagen for alvorlig til.
  Svend Erik Floor, Skagen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En god og værdig alderdom
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger