Børn fra Sæbygaard skolen på jagt i Professorens Plantage

Børn fra Sæbygaard skolen på jagt i Professorens Plantage

13. november 2013 - kl. 0:04 - af

Østervrå og Sæby & Omegns Jagtforening afholdt mandag den 11. november skolejagt i Professorens Plantage, hvor det var 6. b fra Sæbygaard skolen med deres lærer Gunnar Møller Nielsen, som i samarbejde med Naturvejleder Bo Storm fra Frederikshavns Kommune, afslutningsvis på deres undervisning i natur og jagt, skulle opleve en fællesjagt. Det var en fantastisk dag og alle elever og jægere fik talt, knyttet venskaber og forståelse for at man går på jagt. ”Jeg er sikker på, at vi her har flere nye jægere, om et par år når de fylder 16 år”, siger formand Erik Schack fra Sæby & Omegns Jagtforening.

”Vores samarbejde med Frederikshavn Kommune udvikler sig hele tiden, og med Naturvejleder Bo Storm er vi med til at sætte en flot dagsorden for fremtiden og jagten i kommunen. Der blev skudt et dyr på jagten, nedlagt af Niels Hansen, som efterfølgende har lavet aftale med 6. b og deres lærer omkring det, at dyret selvfølgelig skal indgå i deres hjemkundskabs undervisning. Vores opgave er således ikke helt afsluttet endnu, ikke før Niels, som også er en rigtig god vildtkok, har været forbi Sæbygaard skolen, og i sammenarbejde med eleverne tilberedt en god vildtmiddag”, slutter Erik Schack.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børn fra Sæbygaard skolen på jagt i Professorens Plantage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER