Ny statsautoriseret revisor hos BDO i Sæby

Ny statsautoriseret revisor hos BDO i Sæby

12. november 2013 - kl. 11:37 - af

Michael Bæk Pedersen, BDO statsautoriseret revisionsaktieselskab, har den 11. november bestået eksamen som statsautoriseret revisor.

Michael Bæk Pedersen er cand. Merc. Aud. fra Ålborg Universitet. Han har fået hele sin praktiske uddannelse hos BDO statsautoriseret revisionsaktieselskab. Han begyndte på BDO’s kontor i Sæby som elev i 1998.

Som indtil nu vil Michael også i fremtiden betjene kunder i Sæby-afdelingen med kvalificeret assistance. Ligeledes fortsætter han med at forestå en del af den interne undervisning i BDO statsautoriseret revisionsaktieselskab.

”BDO i Sæby består nu af 3 statsautoriserede revisorer samt 13 andre velkvalificerede medarbejdere”, fortæller Morten Kallehauge, der er partner/statsautoriseret revisor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny statsautoriseret revisor hos BDO i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER