Christiansborg på Sæbygaardskolen…

Christiansborg på Sæbygaardskolen…

9. november 2013 - kl. 9:02 - af

Politik er magt, politik er spin, politik er rævekager, politik er manipulation, politik er bagvaskelse. Politik får Paradise Hotel til at ligne en søndagsskoleudflugt. Kort sagt politik er beskidt.

Men politik er også indflydelse, udvikling og fremskridt.

Overbygningen på Sæbygaardskolen er i disse dage omdannet til Christiansborg, magtens centrum. Her skal eleverne foregive at være landets politikere, og de skal føre vanskelige forhandlinger over emner, der spænder så vidt, som fra en betalingsring omkring København, over salg af tomme kirker, til en væbnet indsats i Syrien. Samtidig er en gruppe elever den danske dagspresse, der er klar til dolke politikerne ved det mindste fejltrin. Pressen kommer hver dag med to forskellige aviser og en nyhedsudsendelse over net-TV.

Målet med forløbet er at give eleverne bedre indsigt i de processer, der ligger forud for beslutningerne i Folketinget. Ligesom det også er et mål at øge elevernes motivation til at tage aktiv del i det danske demokrati.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Christiansborg på Sæbygaardskolen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER