Sæt Birgit i spidsen for Frederikshavn

Sæt Birgit i spidsen for Frederikshavn

8. november 2013 - kl. 0:01 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Bjarne Laustsen, MF (S) – Valgt i Frederikshavnkredsen.

Kære borgere i Frederikshavn Kommune

Gennem mange valg har I givet mig en massiv opbakning. Det har været godt med et stærkt mandat, som jeg er taknemmelig for. 19. november har I muligheden for at få en ny politisk ledelse i Frederikshavn Kommune. Frederikshavn Kommunes økonomi er ikke rettet op. Der har været flere eksempler på manglende retning.

Her op mod valget opleves det som lidt udenforstående, at byrådets flertal ikke vil være ved det, der er gjort de sidste fire år. Flertallet vasker hænder og vil f.eks. ikke stå ved, at udbuddet om hjemmeplejen er stemt hjem med 30 ud af 31 stemmer. Er det fordi, man ikke tør stå ved de politiske beslutninger, der er gennemført med Venstre som det største parti i flertalsgruppen og med en Venstreborgmester i spidsen?

Nu er chancen der for at få en ny politisk ledelse. Jeg kan anbefale at stemme på Socialdemokraterne, der med Birgit S. Hansen i spidsen, har sagt to ting:

– der skal fokus på kerneområderne,

– og der skal samarbejde til.

Med så store udfordringer som Frederikshavn Kommune har, er det bydende nødvendigt at få en borgmester, der vil sætte sig i spidsen for at samle og få byrådet til at arbejde sammen for at finde løsninger på problemerne. Vi har brug for en borgmesterkandidat, der med al tydelighed har signaleret, at hun vil bruge al sin tid og alle kontakter på, at man sammen finder løsninger på kommunens udfordringer.

Valget er nu dit. Gå hen og stem.

Med ønske om alt det bedste for Frederikshavn Kommune.

En kommentar til “Sæt Birgit i spidsen for Frederikshavn” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæt Birgit i spidsen for Frederikshavn”

  • Kære Bjarne , du har altid været en af mine idoler , før din tid ( det er ikke meget man har hørt til dig heroppe ) stemte jeg på Kirsten Jacobsen , men det var før sammenlægningen,

    Vi ved alle at du er den lile mands vogter ( hurra for det ) du skriver om udbuddet ang hjemme ,pl 30/31.stemmmemæssigt her inden valget, vil du så oplyse os om hvordan stemmerne fordelte sig ?.

    Nu kan jeg ikke forstå at du kalder dig udenforstående, for du burde jo have første hånds´viden indenfor vores kommune,?. Hvor du er valgt .

    Men prøv at tale med din partifælle Jørgen Tousgård angående hvad der sker i hjemmeplejen i FR HAVNS kommune,hvor du er valgt, så bliver du en lille smule klogere.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæt Birgit i spidsen for Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger