Nyt fra lokalhistorikerne i Lyngså

Nyt fra lokalhistorikerne i Lyngså

8. november 2013 - kl. 0:28 - af

Lokalhistorisk Forening i Lyngså, der har til huse i Kulturhuset Værestedet, afholder næste møde onsdag den 13. november, kl. 19, hvor museumsformidler Kenneth Kristensen fra Nordjyllands Kystmuseum, vil fortælle ud fra emnet ”Østkysten under besættelsen”. Bestyrelsen håber på stort fremmøde.

Foreningen har i den forløbne del af året haft stor medlemsfremgang, idet der er indtegnet ikke færre en 23 nye medlemmer, og dermed har medlemstallet rundet 150. Ved starten i 2004 var der kun en halv snes personer indmeldt i foreningen, men dette tal har gennem årene, der er gået, været jævnt stigende. Der holdes møde mindst en gang om måneden i løbet af vintersæsonen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt fra lokalhistorikerne i Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER