Spar Nord Sæby: Mere samarbejde, mere musik

Spar Nord Sæby: Mere samarbejde, mere musik

5. november 2013 - kl. 0:06 - af

Lokalafdelingen af Spar Nord og 3 af byens musikkorps, Musikkorps Sæby, Sæbygarden og Tyrolerorkestret har netop underskrevet en 3-årig samarbejdsaftale for at fremme det musikalske samarbejde i Sæby og opland.

– Første trin var den i sommers afholdte Internationale Musikfest afholdt af Musikkorps Sæby, som endnu engang blev en succes. Med det gode afsæt er det naturligt for os at fortsætte det gode samarbejde med musikkorpsene udtaler direktør Jan Gudiksen.

Musikkorps Sæby glæder sig over mulighederne i den nye samarbejdsaftale:

– Vi er rigtig glade for samarbejdsaftalen og den økonomiske håndsrækning fra Spar Nord. Der er ingen tvivl om, at vi på sigt vil få en musikalsk fordel af dette samarbejde. I aftalen er der lagt op til fælles øve-weekends for de 3 foreningers medlemmer, og det vil give os muligheden for at dyrke musikken i fællesskabet. Unge som ældre vil spille musik sammen eller være publikum til hinandens musik. Samarbejdet vil udvide mulighederne for nye tiltag og udover musikfesten har vi allerede flere kulturelle oplevelser i støbeskeen, siger formand Jørgen Hyttel fra Musikkorps Sæby.

– Musikken har stor betydning for vores by, og de mange muligheder for at dyrke musikken er jeg sikker på spiller positivt ind, når vi gerne vil trække nye beboere til vores dejlige område siger Jan Gudiksen og fortsætter:

– Opbakningen til musikkorpsene er rigtig stor – det så vi blandt andet hen over sommeren, hvor flaget bliver spillet ned. Folk kommer fra nær og fjern for at opleve det – det vækker glæde og har stor værdi for byen. Det er efterhånden blevet en del af byens sjæl. Det skal vi som lokalt pengeinstitut naturligvis være med til at støtte op om, og det gør vi bl.a. med støtte til koncerter før flaget spilles ned den sidste aften på havnen siger Jan Gudiksen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Sæby: Mere samarbejde, mere musik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER