Julen synges ind i Lyngså kirke<br>…

Julen synges ind i Lyngså kirke

5. november 2013 - kl. 14:17 - af

Dette arrangement er en tilbagevendende begivenhed i Albæk-Lyngså sogn, og som trækker rigtig mange mennesker i kirken. I år finder det sted i Lyngså kirke torsdag 21. november.
Lise Hansen, sang og guitarspil, og Claus Søeby, der synger, vil sammen med Bjørn Lundby på elklaver, lede de fremmødte gennem aftenen, som bliver delt i to afdelinger. Første afdeling bliver i kirken, og derefter går alle ned i det nærliggende Lyngså kirkehus, hvor der serveres mundgodt og lækkert. Anden afdeling bliver ikke så formel som i kirken, men her er der åbent for, den mere frie genre.

Alle er velkomne til at deltage og arrangementet i kirken starter 19.00.

Alle fotos er fra den flotte Lyngså kirke, der er klar til at tage imod ”jule”-gæsterne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julen synges ind i Lyngså kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER