Gys for sarte sjæle på Torslev Skole

Gys for sarte sjæle på Torslev Skole

4. november 2013 - kl. 6:42 - af

Skoleelever mødt med blinkende spøgelser, gyselige effekter, afhuggede hænder, spindelvæv og edderkopper på skolebiblioteket.

Skolebiblioteket på Torslev Skole har i den forgangne uge været forvandlet til et sandt rædselskabinet i anledningen af Halloween. I det hele taget var det lidt af en udfordring overhovedet at komme ind i bogmekkaet, for adgangen var spærret med en væg, hvorpå der med bloddyppende tekst stod – Gys for sarte sjæle!

Hårrejsende
Skolebibliotekar Pernille Dehn mødte de modigste ved skranken, mens hun stod og passe sin boblende heksegryde, som men sine grønne farver, lys og røg var noget af det første der fangede de besøgende. Pernille selv var udklædt til ukendelighed med sin sorte dragt og uhyggelige maske. – Mange af eleverne spurgte da også: – Det er godt nok dig, ikke Pernille? Bare lige for at være på den sikre side.

Biblioteksbesøgende måtte famle sig frem mellem flagermus, skeletter og spindelvæv, når de skulle finde en bestemt bog i reolerne, og ikke sjældent hørtes der høje hvin rundt om i biblioteket. Effekter fra biologilokalet med udstoppede dyr og ting i sprit passede perfekt ind i temaet – dertil sætter man blinkende spøgelser i loftet og diverse gyselige effekter rundt omkring i lokalet – alt sammen med til at skabe den helt perfekte grad af uhygge.

– Eleverne har i den grad taget initiativet til sig, fortæller Pernille Dehn, som har oplevet en ekstra stor søgning til sit bibliotek. Allerede en halv time før skoledagens start stod de første og ventede på hende, ivrigt spørgende til, hvornår hun skulle være uhyggelig igen, og om de ikke kunne få mere røg med henvisning til den opstillede røgmaskinen, som kunne indhylle lokalet i røg på et øjeblik.

Bibliotekets bøger med gys og gru blev også hurtigt en efterspurgt vare, så godt at de var placeret lettilgængelige.

Uhyggelig musik strømmede ud af den computer, som eleverne afleverede deres bøger på, og det var yderligere med til at forstærke den hårrejsende stemning.

Lærerne måtte også leve med, at skulle famle sig frem til lokalets kopimaskine, og det var heller ikke let for dem at finde bøgerne på hylderne, men også de voksne tog udfordringerne som en ekstra god oplevelse.

– Det var en dejlig oplevelse at både elever og lærere har taget så godt imod initiativet, lyder det fra en glad skolebibliotekar, der har haft ekstra travlt i den forgangne uge.

Nu er der bare tilbage at få opklaret, om den afhuggede og blodige hånd på skranken, virkelig tilhører en elev, der har afleveret sine bøger for sent? Måske vil eleverne fremover blive bedre til at huske deres biblioteksbøger?

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gys for sarte sjæle på Torslev Skole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER