Den nye reform løser ikke problemet med mobning

Den nye reform løser ikke problemet med mobning

3. november 2013 - kl. 8:25 - af

”Nu skal folkeskolereformen træde i kraft, og man skal finde fodslaw omkring hvordan og hvorledes, det kan gå så smertefrit som muligt. Der er så en ting, som den gamle eller nye reform ikke helt kan løse, og det er mobning. Vi ser desværre stadig i dag at mobning er et problem i folkeskolen, og der mener jeg, vi skal sætte meget bedre ind og få stoppet den urimelige måde eleverne behandler hinanden på. Jeg ved der er lærere, der virkelig gerne så det stoppet, men de mangler redskaber, som kan hjælpe med at stoppe mobning.

Der er desværre for mange, der vender det blinde øje til og lader stå til. Vi er jo i dag bekendt med hvad resultatet kan ende med, og det er frygteligt. Vi taler om det, men der bliver gjort alt for lidt ved det. Det føles lidt som tabuemne, og man føler folk er berøringsangste. Jeg ved jo godt at alle ikke kan elske hinanden, men respekt for hinanden skal vi alle have.

Jeg vil gøre mit til at finde midler til folkeskolen, så vi kan få stoppet mobningen, og skabe en folkeskole hvor alle er glade for at komme, og hvor eleverne ikke behøver at være angste for at komme pga. mobning”.

Karl Henrik Hansen
Byrådskandidat for Socialdemokratiet

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den nye reform løser ikke problemet med mobning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER