Slotskældersang – Syng sammen på slottet

Slotskældersang – Syng sammen på slottet

2. november 2013 - kl. 6:50 - af

Kræftens Bekæmpelse lokaludvalget i Sæby inviterer traditionen tro til ”Syng sammen aften” i Sæbygård Slotskælder, torsdag den 14. november. Alle er meget velkommen, og der bydes på god musikalsk underholdning ved de kendte Sæby musikere Reinhardt og Birthe Frahm, Bjørn Lundby og Vibeke Brynje. De vil spille, synge og lede aftenens fællessang. Der bliver lagt op til en rigtig hyggelig aften i stearinlysets skær.

Del livsglæden med andre og støt kræftsagen.

”Det bliver også en aften, hvor der kan nydes platter og vin eller vand. Der er salg af lotteri og andre gode indslag i løbet af aftenen. Det er også sådan en aften at Kræftens Bekæmpelse er med til at synliggøre sit arbejde og alt overskud fra aftenen går til Kræftens Bekæmpelse”, siger formand Emmy Jakobsen, der glæder sig til at byde velkommen i slottets kælder.

Der er stadig flere ledige pladser, så ring.

Tilmelding til formand Emmy Jakobsen tlf.98401588 eller næstformand Ditte Knudsen 98461073.

En kommentar til “Slotskældersang – Syng sammen på slottet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Slotskældersang – Syng sammen på slottet”

  • Ja – kom til en rigtig hyggeaften i Slotskælderen.
    Ring og tilmeld dig.
    Sangen og musikken er helt klar og vi pynter op til “Råhygge i kælderen”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slotskældersang - Syng sammen på slottet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER