Sæby nu igen med skotøjsforretning…

Sæby nu igen med skotøjsforretning…

2. november 2013 - kl. 12:35 - af

Torsdag åbnede Gudrun Kristensen og Helle Ken skotøjsforretningen Zjoos på Krystaltorvet i Sæby.

De to ejer sammen Zjoos i Dronninglund, og nu har de så valgt også at starte en Zjoos i Sæby. Gudrun Kristensen har været i forretningen i Dronninglund i ca. 18 år og Helle Ken i 10 år, så de ved lidt om sko og støvler, og kan jo også præsentere et noget større udvalg end byens tøjforretninger.

Da forretningen åbnede torsdag, blev man, ud over Gudrun og Helle, også mødt af de tidligere medarbejdere fra Tops, Dorthe og Jette.

Helle Ken fortæller: ”Vi har fået en fantastisk modtagelse, og rigtig mange kunder roste vores nye forretning, og syntes det var dejligt, at der nu igen er en skotøjsforretning i byen. Ud over sko og støvler, har jeg indrettet en lille afdeling med dametøj og tasker. En lille udløber af den tøjforretning jeg har i Dronninglund”.

En kommentar til “Sæby nu igen med skotøjsforretning…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæby nu igen med skotøjsforretning…”

  • Fint og spændende. Torvet hed i gamle dage Fisketorvet. Kald det sådan igen og server fisk og skaldyr. Tillykke med projektet.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby nu igen med skotøjsforretning...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER