Hørbynitter samlet til Spil Dansk Dag på Hørby Efterskole

Hørbynitter samlet til Spil Dansk Dag på Hørby Efterskole

2. november 2013 - kl. 9:53 - af

Sidste torsdag i oktober er Spil Dansk Dag over hele landet. Hørby Efterskole har været med, siden Spil Dansk Dagen i 2001 blev fast tradition i dansk musikliv, og 2013 er ingen undtagelse.

Som noget nyt i år inviterede efterskole lokalområdets forskellige institutioner og beboere inden for i løbet af eftermiddagen til fællessang og aftensmad i skolens hal.

Omkring 500 mennesker inklusive var torsdag eftermiddag den 31. oktober samlet på Hørby Efterskole, hvor der var forestilling med musikalske indslag fra eleverne på Hørby-Dybvad Skole, Dagplejerne fra Hørby-området, børnene fra Hørby Børnehus og naturligvis fra efterskoleleverne.

Arrangementet blev krydret med fællessang for alle fremmødte, hvor flere af de sange, der har været udvalg til Spil Dansk 2013 blev sunget, og hvor det store kor på scenen, der i dagens anledning rummede børn og unge fra dagpleje- til efterskolealderen, naturligvis sang for.

– Det er første gang i en årrække, at vi har haft besøg af så mange af områdets lokale beboere på en gang, fortæller forstander Mogens Vestergård Pedersen og glæder sig over den aktivitet, der de senere år har præget Hørby med en lang række tiltag som vandresti og skøjtebane og nu altså også et fælles musikalsk arrangement i anledning af Spil Dansk Dagen.

Et af indslagene fra scenen på Spil Dansk Dagen var præsentationen af Hørby Børnemusik Festival, der afholdes på Hørby Efterskole lørdag den 14. juni 2014. Her er det også, som ved Spil Dansk arrangementet, en gruppe lokale beboere, som har sat sig i spidsen for, at der skal komme mere musik til byen, hvor der heldigvis er masser af børn til at give liv og glæde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørbynitter samlet til Spil Dansk Dag på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER