Stor 5 års fødselsdag hos Camilla F

Stor 5 års fødselsdag hos Camilla F

1. november 2013 - kl. 11:17 - af

I dag er gaden fyldt med balloner, og der bliver delt reklamer ud, for frisør Camilla F har 5 års fødselsdag i Danmarksgade 50 i Frederikshavn. Men dagen bliver også fejret i salonen, Grønnegade 18 i Sæby med masser af gode tilbud, og en spændende konkurrence.

Alle kan deltage, og man behøver ikke skal klippes for at være med. Gå bare ind og sig hej i en af de to saloner og udfyld en seddel med navn og adresse, så deltager man i konkurrencen om den flotte præmie, som er en make over med produkter fra Evo samt et efterfølgende professionelt billede fra Click.

Der ud over er der gode tilbud i dagens anledning, ”køb et produkt i forretningen” og få et gratis, det er blot et af tilbuddene.

Så kik forbi, måske er du den heldige vinder af dagens konkurrence.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor 5 års fødselsdag hos Camilla F' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER