Skiffergas – nej tak!<br>…

Skiffergas – nej tak!

1. november 2013 - kl. 10:23 - af

Det nye byråd kommer til at tage stilling til, om Frederikshavn skal lægge jord til indvindingen af skiffergas.

SF har som eneste parti i det eksisterende byråd konsekvent vendt sig imod indvindingen af skiffergas, da den udsætter grundvandet for risici og hæmmer udviklingen af alternative, bæredygtige energikilder som f.eks. vindenergi.

Det er absurd, at Frederikshavn Kommune, som er en klimakommune, skal lægge undergrund til indvindingen af CO2-forurenende skiffergas, når vi samtidig ønsker at fremme den vedvarende energi.

Der er heller ingen arbejdspladser i skiffergassen – tværtimod.  Hvis den bliver en fremtidig energikilde, vil det gå ud over de grønne jobs. Kig blot til USA, hvor skiffergassen koster grønne arbejdspladser.

Et styrket SF er en garant for at skiffergassen får kamp til stregen.

Brian Pedersen Understedvej 102 Sæby.

Kandidat for SF.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skiffergas – nej tak!
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER