Selvbetjening skal give lavere priser på brændstof i Sæby

Selvbetjening skal give lavere priser på brændstof i Sæby

31. oktober 2013 - kl. 17:04 - af

Selvbetjening har længe været vejen frem for Uno-X Automat. Nu indfører lavpriskæden et nyt døgnåbent selvbetjeningsunivers, så kunderne kan ordne de fleste ting selv frem for at vente i en telefonkø. Formålet er at kunne levere endnu skarpere priser på brændstof på de tre Uno-X stationer i Sæby.

De tre Uno-X stationer på Stygge Krumpensvej 2, Ålborgvej 210 og Rosenvej 33 i Sæby er kendetegnet ved selvbetjening fra tankning til betaling. Sådan har det langt fra altid været, men selvbetjening vinder frem overalt i vores samfund, og på tankstationer er selvbetjening med til at give lavere priser på brændstof. Typisk 7-21 øre pr. liter sammenlignet med de bemandede stationer.

Nu tager Uno-X ideen om selvbetjening skridtet videre og indfører et brugervenligt, online selvbetjeningsunivers, Mit Uno-X, hvor kunder kan følge med i deres brændstofkøb, få overblik over regninger og få gode råd til bedre brændstoføkonomi. Ved at følge de enkle råd til bedre brændstoføkonomi kan en familie årligt spare op til 1500 kr. på brændstof.

Kunderne klarer det selv
Mit Uno-X indeholder desuden mange af de funktioner, man tidligere skulle telefonisk igennem til kundeservice for at ordne. Fx spærring af kort eller skift af PIN-kode. Nu klarer kunderne det selv. Og det giver lavere priser på brændstof.

– Hos Uno-X vil vi gerne gøre det helt enkelt. Vi tror på, at selvbetjening er vejen frem både på stationerne og hos forbrugeren, og med mere selvbetjening kan vi levere lavere priser på brændstof. Samtidig tror jeg også, at mange danskere efterhånden forventer at kunne løse simple opgaver selv – uden at skulle taste sig igennem en telefonsluse til et kundecenter, siger Paulo Nielsen, regionschef i Uno-X Automat, og tilføjer:

– Når vi indfører selvbetjeningsuniverset, betyder det ikke, at vi samtidig helt afskaffer kundeservice og den personlige betjening. Vi har selvfølgelig stadig en velfungerende kundeservice, som folk kan ringe eller skrive til, hvis de har brug for hjælp. Men hensigten er helt klart, at så mange kunder som muligt kan betjene dem selv via Mit Uno-X, hvor de kan få de informationer, de har brug for, præcis når det passer dem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Selvbetjening skal give lavere priser på brændstof i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER