Spændende kunstner i Café Mandfred

Spændende kunstner i Café Mandfred

30. oktober 2013 - kl. 0:01 - af

Kvinder i alle aldre er velkomne i Café Mandfred, hvor der er besøg af kunstneren Annemarie Johansen, som fortæller om sit arbejde og viser nogle af sine værker bl.a. ART-books.

Jonna, Mette og Susanne er klar med lækker brunch lørdag den 2. november i Østervrå Frikirke. Den dejlige mad suppleres med en lige så dejlige og kreativ kunstner, Annemarie Johansen, der er kendt for sin store bredde og alsidighed.

– Malerier og skulpturer går hånd i hånd hos mange kunstnere. Det gør de også hos dagens gæst, som er meget fabulerende, arbejder i stærke farver og et ekspressivt sprog.

– Mange forskellige materialer har fundet vej fra skrotpladser og hjem til mit atelier!! For humor får lov til at ytre sig og får budskabet igennem på en helt anden måde, end ord, forklarer Annemarie Johansen, der gerne bevæger sig i himmelrummet, svævende på mælkevejen sammen med engle. Kig www.annemariejohansen.dk

Tag svigermor med!
Arrangørerne opfordrer kvinder i alle aldre til at tage en veninde, svigermor, naboen eller en god kollega under armen til en spændende formiddag blandt andre med søstre. Tilmelding til arrangørerne senest torsdag – skulle du få lyst til at være me di sidste øjeblik, så mød blot op, vi skal nok finde ud af noget, lyder opfordringen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende kunstner i Café Mandfred' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER