Rutebilstationens kiosk i Sæby lukker

Rutebilstationens kiosk i Sæby lukker

28. oktober 2013 - kl. 16:23 - af

Nu bliver det ikke længere muligt at købe billet til bussen i kiosken på Rutebilstationen, Stationsvej 2.

Forretningen lukker torsdag den 31. oktober, og Anna Munk Kristensen, som har været indehaver af forretningen i 17 år fortæller, at lukningen skyldes flere forskellige årsager, men nok mest at hun vil søge nye udfordringer, men at hun endnu ikke har bestemt, hvad de skal bestå af.

Hvor billetsalget til busserne fremover vil komme til at foregå kan Anna Munk Kristensen ikke svare på.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rutebilstationens kiosk i Sæby lukker ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER