Sæby Bibliotek inviterer til Zoolomusikshow

Sæby Bibliotek inviterer til Zoolomusikshow

27. oktober 2013 - kl. 10:36 - af

Lørdag den 16. november kl. 14.00 kan du se Sebastian Kleins nye Zoolomusikshow i Manegen – Sæby Kulturhus.

Sebastian Kleins nye Zoolomusikshow er en blanding af musikalske højdespring, vittigheder, cirkusartistnumre, levende dyr og tåbelig adfærd. Der er verdensnumre, musik og artisteri på højt plan, men vi må være ærlige. Det kan godt gå galt for den lidt ‘ivrige’ Sebastian. Han vil så gerne vise publikum det bedste – men det er som bekendt ofte det sværeste…
Julius, verdens eneste nulevende naturpatruljemus samt dræberkaninen Pedro er de helt store stjerner i Sebastians show. Pedro er ud over at være krukket også en meget farlig kanin, men Sebastian har (næsten) alt under kontrol. Både Julius, Pedro og Sebastian leverer en imponerende akrobatisk indsats.

Showet pakkes musikalsk ind i safaristemning af Niklas Schneidermann og Aleksander Thastum på guitar, fællessang og trommer. Sebastian og børnene danser med noget af vejen, og Sebastian udfører blandt andet en magisk trommedans. Det larmer, når 100 børn brøler som en tiger og hopper som en frø!

Du kan bestille eller købe billetter på Sæby Bibliotek fra 31. oktober på telefon 98 45 93 00. Da vi forventer, at der bliver rift om billetterne, skal telefonisk bestilte billetter afhentes indenfor to dage. Pris: kr. 75,- pr. stk.

Hvis du har lyst til at høre mere om showet, er du meget velkommen til at kontakte Henriette Olesen på telefon 98 45 91 48 eller e-mail: hnoe@frederikshavn.dk.

Du kan også læse mere om showet på Sebastian Kleins hjemmeside:
http://sebastianklein.dk/arrangementer/indhold_medvirkende.htm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Bibliotek inviterer til Zoolomusikshow' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER