Nyt gospel-initiativ i Sæby Baptistkirke

Nyt gospel-initiativ i Sæby Baptistkirke

26. oktober 2013 - kl. 10:35 - af

Søndag den 27. oktober klokken 10.00 bliver en af sangene i Sæby Gospelchoirs repertoire genstand for en anderledes gudstjeneste i Sæby Baptistkirke.

Når koret normalt synger, er “tilhørerne” jo vant til at lytte og måske klappe, men denne søndag formiddag skal vi gå dybden med en enkelt eller måske to af sangene.

Korets medlemmer oplever ofte at gå glade hjem fra øvelse, fordi gospelmusik simpelthen smitter med sine glade toner. Men mange af sangene er jo på engelsk, og denne søndag bliver der gjort noget, for at indholdet skal blive
tydeligere for  både sangere og lyttere.

Naturligvis skal Sæby Gospelchoir synge, – herudover bliver der mulighed for at høre teksten på dansk, og tale om den, og hvad den siger ind i vores tilværelse nu. Og hvis man har mest lyst til bare at lytte, så er det selvfølgelig også muligt.

Gudstjenesteformen er afledt af samtalegudstjenesterne, som finder sted jævnligt, – men hvor det ved disse anledninger er en Bibeltekst, man taler om, så bliver det altså denne gang en Gospeltekst, siger Bente Højris.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt gospel-initiativ i Sæby Baptistkirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER