Thyra Frank kommer til “valgflæsk” i Sæby

Thyra Frank kommer til “valgflæsk” i Sæby

25. oktober 2013 - kl. 21:07 - af

“Et stykke Thyra vil blive leveret i Sæby” – Sådan lød beskeden fra Thyra Frank, da Peter Laigaard spurgte til, om hun ville deltage i vælgermødet i Sæby.

Arrangementet er det Sæby Handelsstandsforening arrangerer lørdag den 16. november på Torvet kl. 10 – 13.

Nogle af partierne har allerede sat huse op til vælgermødet og hos Liberal Alliance fortæller Peter Laigaard: ” Vi har kun råd til at komme med et havebord og et par stole til vores lille stand og er derfor taknemmelige over at kunne deltage alligevel. Jeg har i hvert fald forstået det sådan, at det stadig er gratis, og at ingen har betalt for særlige privilegier, sådan skal det også være i et demokrati. Vi har samtidig fået lokket Thyra Frank til Sæby, så det vil måske gøre vores ”lille havebord” mere interessant.

Sæby Handelsstandsforening er vært ved en gang ”Valgflæsk” med persillesovs og kartofler, til de borgere, der ønsker at kigge forbi til en hyggelig snak om det forestående valg.

Så vel mødt til en hyggelig formiddag på Sæby Torv.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER