Sæby Handelsstandsforening gentager sidste års julespil

Sæby Handelsstandsforening gentager sidste års julespil

23. oktober 2013 - kl. 9:00 - af

Rigtig mange af byens butikker har igen i år velvillig doneret gaver til spillet, således at alle der vinder, som minimum får en gevinst til en værdi af 1.000 kr.

Spillets regler:
Mange tænker så, hvad er nu det, og det er ganske enkelt. Når en kunde i december måned handler i en af de lokale butikker, bliver kunden udstyret med et stempelkort med 10 felter. Felterne bliver stemplet, når man handler lokalt, og for hver påbegyndt 100 kr. man handler for, falder der et stempel. (Max 10 stempler pr. handel).
Når kortet er fyldt ud med alle 10 stempler, og man har udfyldt bagsiden af kortet, afleveres dette i den hvide postkassen ved julemandens hus. Man er så med i trækningen om de rigtig mange fine gevinster fra byens butikker.

Hvorfor et julespil i Sæby?
Handelsstandsforeningens satsning i forbindelse med de stempelkort, der vil være at finde i alle foreningens medlemsbutikker, er at minde de lokale om vigtigheden og værdien af at handle lokalt.
Uden kunder er der ingen butikker, og uden butikker er der ingen jobs, og dermed falder hele grundlaget for det, vi alle kender som hyggelige Sæby.

Udtrækning af de mange gevinster:
Når kortet er afleveret i den hvide postkasse på julemandens hus, er man som tidligere nævnt med, og hver fredag i december trækkes der lod mellem de mange kort. Vinderne kontaktes direkte, og man kan yder mere se alle trækninger i Sæby Folkeblad den efterfølgende uge eller her på SaebyAvis.dk.
Sidste trækning foregår mandag den 23. december, hvor bl.a. hovedgevinsten, et hotelophold i den idylliske ø-by Ratzeburg i Tyskland, sponsoreret af Happy Days til en værdi af mere end 3.000 kr. trækkes.
Vinderne af denne trækning offentliggøres ligeledes i medierne, dog allerede den 24. december, således man er informeret om den ekstra julegave, der evt. ligger og venter.

Vi ønsker alle held og lykke med spillet.

Husk: Handel lokalt – det betaler sig – hver gang!!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handelsstandsforening gentager sidste års julespil' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger