Nordjyske Bank – ny hovedsponsor i Sæby HK

Nordjyske Bank – ny hovedsponsor i Sæby HK

23. oktober 2013 - kl. 0:03 - af

Nordjyske Bank er gået ind som hovedsponsor for Sæby HK. Banken har i mange år været sponsor for håndboldklubben, men i denne sæson øger de to parter deres samarbejde.

– Det er vi rigtigt glade for. Uden aftalen med Nordjyske Bank havde vi ikke økonomi til at spille i 2. division med vores damer. Sponsorerne tegner sig for næsten 40 procent af vores samlede indtægter, så de meget vigtige for klubben, siger formand Vagn Frimer Jensen, Sæby HK.

Aftalen betyder, at Nordjyske Bank får sit navn på ryggen af alle trænere og ledere i klubben, ligesom banken bliver mere synlig i hallen.

– Vores mål er naturligvis at få endnu mere ud af samarbejdet med Sæby HK, der jo er en af de foreninger i området med flest medlemmer. Det betyder selvfølgelig, at Sæby HK er interessant for os, fortæller områdedirektør Torben Schioldan, Nordjyske Bank i Sæby.

Banken bliver ikke kun mere synlig på tøjet og via skilte og bannere i hallen. Nordjyske Banks maskot, Rasmus Klump, vil flere gange i løbet af sæsonen dukke op i forbindelse med Sæby HK’s hjemmestævner.

Nordjyske Bank er i forvejen hovedsponsor for flere klubber i Frederikshavn Kommune, blandt andet Frederikshavn White Hawks, IF Skjold Sæby, Vendsyssel Elite Badminton og Frederikshavn Golfklub.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Bank - ny hovedsponsor i Sæby HK ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER