TV2/Nord sender “Valgflæsk” fra Dybvad

TV2/Nord sender “Valgflæsk” fra Dybvad

22. oktober 2013 - kl. 10:47 - af

Torsdag den 31. oktober sender TV2/Nord direkte fra Dybvad når Mogens Jørgensen og TV2/Nords valgbus kommer forbi i anledning af det forestående kommunalvalg.

Fra kl. 15.30 arrangerer Dybvad Handelsstandsforening Halloweenaktiviteter i Jernbanegade, hvor valgbussen holder parkeret – og kl. 18.00 byder Dybvad Borgerforening og Dybvad Kro på valgflæsk ad libitum i kroens store sal til kr. 70,- pr. person.

Herfra kan aftenens debat fra studiet i Aabybro mellem kandidater til Frederikshavn Kommunes byråd følges direkte på storskærm, ligesom der kl. 19.45 og 20.45 vil være spørgsmål til politikerne fra salen i Dybvad.

I løbet af dagen vil der i øvrigt være mulighed for at møde TV2/Nords nye direktør, Mikael Justesen, som byder på kaffe og citronmåne i Mogens’ valgbus.

Tilmelding til aftenarrangementet på Dybvad Kro skal ske via www.dybvadby.dk senest tirsdag den 29. oktober – der er max. 120 pladser til spisningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER