Årets sejlsæson har været den bedste i årevis

Årets sejlsæson har været den bedste i årevis

21. oktober 2013 - kl. 15:47 - af

Sejlglæden blandt de danske lystbådesejlere har været stor i år. Således melder de danske lystbådehavne om intet mindre end 18 pct. flere overnatninger i årets sejlsæson. Juli i år blev desuden den bedste i 5 år.

Nu lakker sejlersæsonen dog mod ende, og mange bådejere pakker derfor netop nu deres sejl ned, så de er klar til næste sæson. Ovenpå en god sejlsæson er det dog vigtigt at huske at gennemgå sine sejl for slitage og skader, således, at man ikke risikerer overraskelser, når næste års sejlsæson står for døren.

”Man kan nemt få en dårlig start på sejlsæsonen næste år, hvis man blot pakker sit sejl sammen uden at være sirlig omkring at tjekke for mug, slidte sømme eller andre former for misligholdelse. Og oven på en fantastisk sejlsæson, som den vi netop er kommet igennem, kan sejlene nemt være slidte på den ene eller anden facon. Det kan gå ud over både sikkerheden og sejlglæden til næste år, så jeg kan kun opfordre til, at man sørger for at få et vintereftersyn af sine sejl,” lyder det fra Mads Christensen fra North Sails i Allerød.

North Sails står også bag hjemmesiden Sikkertsejl.dk, hvor man kan finde en tjekliste ift., hvad man skal kigge efter, når man står foran at pakke sit sejl sammen for vinteren, og hvor man desuden kan bestille et gratis eftersyn af sine sejl, hvis man ikke selv vil stå for dette.

North Sails har etableret opsamlingspunkter i det meste af Danmark, så man ikke behøver at skulle sende sejlene til Allerød. På sikkertsejl.dk finder du også en oversigt over opsamlingspunkterne, som blandt andet indeholder Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets sejlsæson har været den bedste i årevis' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER