Sæby Baptistkirke: Med Moses i Sivkurven!

Sæby Baptistkirke: Med Moses i Sivkurven!

19. oktober 2013 - kl. 0:59 - af

På søndag klokken 10.00 er der igen gudstjeneste i børnehøjde i Sæby Baptistkirke.

Vi skal med Moses ud at sejle i sivkurven, stå ved siden af hans søster inde mellem sivene og se efter lillebroderen. Vi skal møde en vred konge, og vi skal være prinsesser på badetur.

Gudstjenesten er for alle, der er børn, har børn eller har været børn! Og som sædvanlig bliver der mange glade børnesange med bevægelse og fagter.

Der er ikke længe siden, der sidst var børnegudstjeneste. Der var der 43 børn, da gudstjenesten var en fællesgudstjeneste med chinkirken, hvis medlemmer kommer fra Burma. Bente præst forventer, at der denne gang nok ikke bliver helt ligeså mange, men at det alligevel bliver en god anledning. Gudstjenesteudvalget planlægger også i fremtiden en del børnegudstjenester, da udvalget mener det er vigtigt, at børn lærer at kirken også er for dem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Baptistkirke: Med Moses i Sivkurven!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER