Grøn energi en vigtig for vores børns fremtid

Grøn energi en vigtig for vores børns fremtid

18. oktober 2013 - kl. 12:50 - af

For mig er grøn energi en vigtig ting og en stor fordel for vores børns fremtid og for miljøet. Vi skal arbejde meget mere på hvordan vi udnytter vind/vand mere.

Jeg mener så at måden man bare tromler hen over de små borger som bor i områder som kommunen udlægger til vindmøller ikke er korrekt. Vi har alle ret til et liv og brug for at kunne være i hjemmet uforstyrret og der burde kommunen også tage hensyn og lytte. Jeg vil arbejde for at man i fællesskab kan finde egnede pladser til vindmøllerne og hvis der blev brug for det vælge at kompensere de borger som måske kunne leve med at vindmøllerne stod i nærheden. Jeg er af den overbevisning at de fleste gerne vil grøn energi og vil strække sig langt for at opnå forbedring af vores miljø.

Problemer opstår bare når enkelte kan se millioner i at udstykke til vindmøller og ikke tænker på naboerne. Lad os nu i det nye byråd tage arbejdstøjet på og skabe en kommune hvor vi virkelig mener at både borgerne og den grønne energi sagtens kan gå hånd i hånd.

Med venlig hilsen

Karl Henrik Hansen
Kandidat Socialdemokratiet

Tænker ikke kun lokalt men også globalt

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grøn energi en vigtig for vores børns fremtid ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER