BUPL Nordjylland inviterer til valgmøde

BUPL Nordjylland inviterer til valgmøde

17. oktober 2013 - kl. 11:38 - af

BUPL Nordjylland har inviteret de politiske partier til åbent debatmøde tirsdag den 29. oktober kl. 19:00 – 21:30 på FFK Centret, Flade Engvej 8, 9900 Frederikshavn om “Visioner for Børn og Unge” i Frederikshavn Kommune.

BUPL Nordjylland ønsker at medvirke til at børne- og ungeområdet kommer på dagsordenen ved kommunalvalget den 19. november.

Der kan deltage en kandidat fra hvert parti i panelet. Hver kandidat får mulighed for at fremlægge sin og sit partis visioner for børn og unge i Frederikshavn Kommune, hvorefter der er spørgsmål/indlæg fra salen og paneldiskussion.

Det er naturligt at Folkeskolereformen kommer til at fylde i debatten, ligesådan som den øgede fokus på kvalitet i dagtilbud for 0-6 årige forventes at blive diskuteret. Hvilke opgaver og roller skal pædagogerne have i skolen i Frederikshavn Kommune? Hvordan sikres den pædagogiske kvalitet i SFO i forbindelse med den kortere åbningstid. Hvordan sikres den pædagogfaglige ledelse af det pædagogiske arbejde i skoler og dagtilbud?

Hvordan sikres den pædagogiske kvalitet i fritidscentrene i lyset af folkeskolereformen.

I de seneste par år er der i finanslov og kommuneaftale sat øget fokus på kvalitet i dagtilbud for 0-6 årige. Der er fra 2013 og frem bevilget 500 mio til kommunerne til bedre kvalitet i daginstitutionerne fortrinsvis i form af bedre normeringer. Vil partierne sikre at de 4,6 mio, der tilfalder Frederikshavn Kommune, også fremadrettet kommer børnene til gode?

Hvordan sikres den faglige og økonomiske bæredygtighed set i forhold til det faldende børnetal?

Efterfølgende er der debat med de fremmødte.

Der er nok spørgsmål at stille, spørgsmål som det ofte kan være svært at få konkrete svar på i forbindelse med de kommunale budgetter, hvor det som regel ender med kompromisser. Men hvad er den rene vare, hvad vil de deltagende partier gøre for børn og unge i Frederikshavn Kommune, hvad vil de gøre for børnefamilierne?

Alle er velkomne!

En kommentar til “BUPL Nordjylland inviterer til valgmøde” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “BUPL Nordjylland inviterer til valgmøde”

  • Mød op og giv dit besyv med, så det nye byråd har borgernes ønsker at gå ud efter til en ansvarlig børne/ungepolitik efter valget. Der findes stadig partier som vælger at lytte til borgerne.

    Inger Frølner
    medlem af Enhedslisten.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'BUPL Nordjylland inviterer til valgmøde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER