Grækenland på Paulus´ tid – og i dag…

Grækenland på Paulus´ tid – og i dag…

14. oktober 2013 - kl. 9:31 - af

Fredag den 18. oktober kl. 14.30 – 16.00 i Mariehuset, Strandgade 13.
I Sæby Kirkes Dagligstue er samtalen, samværet og kaffen vigtig. Kom gerne i god tid inden 14.30.

Overskriften denne eftermiddag er “Grækenland på Paulus´ tid og i dag”, hvor man bliver taget med på en tur til Grækenland, og i ord og billeder både møder græsk natur og den gamle græske kultur, som også er en del af vores og hele civilisationens baggrund.

”Vi tager også med Paulus til Athen, hvor han holdt sin berømte tale på Areopagos, og til Korinth, der var en havneby, med alt hvad det betød også dengang. Vi stifter også bekendtskab med det moderne Grækenland på godt og ondt”, fortæller Solveig og Keld Skovgård, der står for eftermiddagens arrangement.

Alle er velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Grækenland på Paulus´ tid - og i dag...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER