Skjold tabte hjemme men fik hjælp af Birkelse

Skjold tabte hjemme men fik hjælp af Birkelse

13. oktober 2013 - kl. 0:58 - af

Der var lagt op til en god og spændende kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag eftermiddag. De perfekte rammer var til stede i form af en ny renoveret bane, et 25 års jubilæum for klubhuset og dermed masser af tilskuere på lægterne.

Det blev da også en ganske underholdende kamp, hvor hjemmeholdet kom bedst fra start mod udeholdet fra Jetsmark. Efter bare 15 minutter kunne hjemmeholdet, til trods for fortsatte problemer med skader, sende bolden i mål til 1-0 efter tumult i feltet i forbindelse med hjørnespark.
Derefter var det, som om Skjold trådte to skridt baglæns på banen, hvilket blev straffet af udeholdet allerede 8 minutter senere, hvor det lykkedes Jetsmark at udligne på hovedstød helt ude ved stolpen.
Resten af halvlegen var en lige affære uden de store chancer dog med udeholdet som de spilstyrende.

I anden halvleg kom udeholdet bedst fra start, men det var som om, det blev mere lige, som minutterne gik, og lige som man troede, der blev en åbning grundet gult kort til Jetsmark, gik det lige modsat. Udeholdet lagde pres på, og med fornemmelsen af det kunne ende galt, skete det, alle spillere håber aldrig sker, et forsøg på at afværge en chance, ved at sende bolden over eget mål, bliver en skævert og et flot mål desværre for Nicolaj Elliasen i eget net.
Herefter blev det ikke til de store chancer, og Skjolds Jyllandsserie Herre måtte se sig slået af bundholdet fra Jetsmark.

Til alt held kunne Skjold efter kampen konstatere, at Birkelse, som ligger lige over Skjold på 4. pladsen, også havde sat point til, så håbet om den vigtige 4. plads lever endnu.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold tabte hjemme men fik hjælp af Birkelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger