Scanway/Tyrkiet Eksperten har begæret sig konkurs

Scanway/Tyrkiet Eksperten har begæret sig konkurs

12. oktober 2013 - kl. 13:22 - af

Flere hundrede danskere er i øjeblikket strandet i Tyrkiet og andre stod for at skulle afsted til Tyrkiet.

Chartergæster, der er rejst med rejseselskabet Scanway Tyrkiet Eksperten, skulle efter planen være landet i Aalborg Lufthavn fredag aften kl. 20, her i blandt gæster fra Sæby.

Ifølge TV 2’s reporter, Lennart Sten, er døren til selskabets hovedkontor i København låst, selv om der skulle være åbent klokken 10, og han fortæller også at Scanway Tyrkiet Eksperten har haft problemer med at betale for deres fly.

”Det ser ikke godt ud. Folkene står og holder om hinanden og græder inde på kontoret. De har været nødt til at skifte flyselskab, og vi ved også, at det forlyder, at de tyrkiske fly, de nu bruger, har nægtet at flyve, fordi de mangler at få betalinger”, fortæller TV2’s Lennart Sten.

Rejseselskabet Scanway Tyrkiet Eksperten har bedt Rejsegarantifonden om at overtage ansvaret for deres gæster

Scanway Tyrkiet Ekspertens salgs- og marketingsdirektør betragter sommeren, som den værste nogensinde for selskabet.

Konkursen efterlader hundredevis af danskere, som er strandet i udlandet i uvished om, hvornår og ikke mindst hvordan de skal komme hjem. Rejsegarantifonden fortæller, at de netop har modtaget beskeden om konkursen, og vil behandle sagerne hurtigst muligt. Først handler det om at få folk hjem fra Tyrkiet, og så skal der tages hånd om de gæster, som skulle have nydt en ferie med deres børn i Tyrkiet i den kommende uge.

SaebyAvis forsøger at få kontakt til de Sæbynitter der nu er strandet i Tyrkiet, for at høre om deres kedelige afslutning på ferien.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Scanway/Tyrkiet Eksperten har begæret sig konkurs' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER