I morgen søndag åbner Midgaards Brød i Sæby

I morgen søndag åbner Midgaards Brød i Sæby

12. oktober 2013 - kl. 20:11 - af

Der er i disse timer travlt på Hotel Viking, både fordi der er mange gæster på hotellet, men også fordi det i morgen er dagen hvor Mette Dollerup åbner butikken Midgaards Brød, i det lokale som senest har huset frisørsalonen Bee bob. Det er dog nogle år siden efterhånden, og Hotel Viking har i den mellemliggende periode brugt lokalet til møder, men det er slut nu.

“Vi glæder os helt vildt til i morgen, for det er ingen hemmelighed, det har været en stor beslutning og et kæmpe spring, at slippe et godt job med en fast indtægt til fordel for det at blive selvstændig med alt det, som det nu indebærer. Jeg har bestemt ikke fortrudt det et øjeblik, men det er klart, at der er meget at lære og mange nye ting som skal indarbejdes, men sikkert og vist er det, vi er klar til at byde kunderne velkommen i morgen søndag og det er med garanti”, fortæller Mette Dollerup, mens hun kæmper i hotellets køkken med de lækre brunsviger, der skal være klar sammen med alt det andet spændende brød i morgen søndag, når butikken åbner.

Brødudsalget åbner i lokalet i den sydlige del af hotellet, og det er derfor muligt at gå direkte fra parkeringspladsen og ind i butikken, så lettere bliver det ikke.

Første åbningsdag i morgen bliver fejret med gratis hjemmelavet marmelade fra køkkenchefen til de første gæster. Derudover er der gode tilbud på brød, og selvfølgelig også en mulighed for bare at kigge forbi og snuse til de mange gode sager. Butikken åbner kl. 8.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'I morgen søndag åbner Midgaards Brød i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER