Tyrolermusik hører oktober måned til…

Tyrolermusik hører oktober måned til…

10. oktober 2013 - kl. 0:50 - af

Så er der nedtælling til den store oktoberfest i Syvsten IF. Sæby Tyrolerorkester tager de næste dage et lille smut til oktoberfest i Hamborg for at hente inspiration, spille og nyde andre tyrolerorkestres optræden. Alle forventer derfor de er top motiveret til at levere en kanon optræden, når de betræder scenen i Syvsten-hallen lørdag den 26. oktober.

Festen er den 3. i rækken i Syvstenhallen, og så er det vel en tradition.

”Vi har gæster, der har deltaget de to forrige år, og som også i år vil deltage i festen. Vi glæder os over at så mange har købt billet og håber selvfølgelig at få helt udsolgt. 400 har købt billet, og vi tror på, at de sidste 100 da også vil få ben og gå på”, siger Inge Rasmussen fra Syvsten IF.

Publikum får en oplevelse både musikalsk og kulinarisk, og der er garanti for, at ingen får lov til at sidde stille på en bænk. Benene skal nok blive rørt, latter- og sangmuskler vil blive trænet, og en lille øl eller to glider nok ned hos de fleste gæster.

Billetter kan forsat erhverves hos Syvsten IF på 2145 1823 eller hos Click i Sæby .

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyrolermusik hører oktober måned til...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger