En verden til forskel – DINNødhjælp i Afrika

En verden til forskel – DINNødhjælp i Afrika

10. oktober 2013 - kl. 14:45 - af

Hvad får en ung succesfuld kvinde til at sige sit job op for at tage til Afrika for at hjælpe Afrikas børn?

Torsdag den 24. oktober kl. 19.00 kan du møde Anja Ringgren Lovén på Sæby Bibliotek, hvor hun fortæller om sine oplevelser på godt og ondt i Afrika. Hvordan og hvorfor hun tog af sted for at hjælpe, og om hvordan hun tabte sit hjerte til Afrikas børn.

Anja Ringgren Lovén er ildsjælen bag hele projektet DINNødhjælp. Hun opsagde sin stilling som butikschef i Butler Loftet i Århus i 2011 for at rejse til Afrika, hvor hun i 3 måneder arbejdede som observatør og nødhjælpsarbejder. Her oplevede hun en så ekstrem fattigdom og sult, som hun på ingen måder kunne glemme igen. Hun besluttede derfor, at hun resten af sit liv ville kæmpe imod fattigdom og sult i Afrika og støtte verdens fattigste til et mere værdigt liv.

Efterfølgende har hun oprettet sin egen nødhjælpsorganisation www.dinnoedhjaelp.dk og allerede nu planlægger hun sin 4. rejse. Endnu engang går turen til Nigeria for at hjælpe de børn, der kaldes heksebørn.

Du kan købe eller bestille billetter til arrangementet på Sæby Bibliotek – telefon 98 45 93 00. Pris: kr. 30,- pr. stk. Indtægterne går til DINNødhjælp.

Hvis du ønsker flere oplysninger om arrangementet, er du velkommen til at kontakte Henriette Olesen på telefon 98 45 91 48 eller e-mail: hnoe@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En verden til forskel - DINNødhjælp i Afrika' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger