Efterårsferie på Museet i Sæby<br>…

Efterårsferie på Museet i Sæby

9. oktober 2013 - kl. 0:15 - af

På museet i Sæby er der i efterårsferien uge 42 lagt op til Halloween-uhygge og hyggelige efterårsaktiviteter. I museets aktivitetsrum kan du blive inspireret til nye flotte udklip, lave lygter eller uhyggelige masker. Fangehullet har også døren stående på klem i efterårsferien. Tør du kigge ind og udfordre dig selv til en tur i det mørke fangehul, hvor fantasien og mørkets væsner er på spil? Fangehullet er et nyt digitalt spil for de modige børn på museet.
En hyggelig gammel efterårsleg kan du også prøve, når kastanjerne falder af træerne. På museet kan du lave mange sjove figurer og dyr af kastanjer. Kun fantasien sætter grænser. Aktivitetsrummet er åbent alle hverdag i efterårsferien med fri entré for børn.

I en kælder sort som kul
Tag hovedet under armen og medbring din kæleedderkop og en lommelygte torsdag aften, d. 17. oktober, når dørene i de mørke aftentimer åbnes til et mørklagt museum.  Find vej med din lommelygte i de mørke rum mellem på museet – hvis du tør…for hvem ved hvad der gemmer sig i mørket?

Der er åbent torsdag d. 17. oktober fra kl. 19-21, og fri entré.

Nordjyllands Kystmuseum har afdelinger i Sæby, Skagen, Bangsbo ved Frederikshavn og Bangsbo Fort, hvor der er spændende udstillinger og aktiviteter i hele efteråret. www.kystmuseet.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterårsferie på Museet i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER