Efterårsarr. på Skovlyst for teaterglade børn og unge

Efterårsarr. på Skovlyst for teaterglade børn og unge

9. oktober 2013 - kl. 9:53 - af

Sæbyscenen arrangerer åbent-hus-arrangement for børn/unge fra 5.-7. klasse. En dag fuld med latter, sjov, spas og udklædning.

Sæbyscenen har et lille engageret børnehold, der nemt kunne bruge nogle flere i truppen. Jo flere man er til at spille teater, jo sjovere vil det blive. Så tag en kammerat eller flere med og tilbring en forrygende dag sammen. Dagen er åben for alle, der kunne tænke sig at prøve teater af.

Dagen foregår tirsdag d. 15. oktober 10.00 – 17.00 for alle nysgerrige børn, der går i 5. – 7- klasse. Her bliver der enestående mulighed for at prøve spændende og sjove teater og dramalege. Der bliver mulighed for at prøve nogle af de lege man kender fra TV, fra ”Så hatten passer” og ”Rundt på gulvet”. Så der er garanti for en dag fyldt med grin og gode oplevelser. Dagen er lagt i kyndige hænder på de dygtige instruktører, der for nuværende står for børnehold 2, Kenneth og Mette.

Man kan nøjes med at prøve teater denne ene dag. Men hvis man nu skulle være blevet helt vild med teater efter at have prøvet det denne dag, så er der mulighed for at fortsætte. Sæbyscenen har børnehold 2 (5.-7. klasse) som øver hver tirsdag kl. 18.30 – 20.00.

Man medbringer selv madpakke og drikkelse til hele dagen. Hen på eftermiddagen vil der være lidt hygge, som Sæbyscenen arrangerer.

Hvis nogen har fået lyst til at være med skal de tilmelde sig hos Kenneth, på tlf. 2613 0208.

Vel mødt til en skøn efterårsdag i teaterets tegn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterårsarr. på Skovlyst for teaterglade børn og unge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger