Fødevareministeren besøgte Sæby Fiskeindustri

Fødevareministeren besøgte Sæby Fiskeindustri

8. oktober 2013 - kl. 9:46 - af

Mandag eftermiddag besøgte fødevareminister, Karen Hækkerup (A) Sæby Fiskeindustri.

Ministeren blev modtaget af direktør, Henrik Mikkelsen, økonomidirektør Kurt Kiil, tillidsfolkene, Laila Mellergaard og Brian Nielsen, samt borgmesterkandidat, Birgit S. Hansen (A)

Efter indtjekning, omklædning og informativ rundvisning på fabrikken, blev der budt på kaffe og brød. Her gik snakken bl.a. på rammebetingelserne for, at drive eksportvirksomhed i Danmark. Der blev også talt om fiskekvoter, danske lønninger, effekt af erhvervspakke, og kommende forhandlinger i EU. Direktør, Henrik Mikkelsen udtrykte overfor ministeren ros til regeringens vækstpakke.

Fødevareministeren blev også orienteret om Frederikshavn kommunes vækstspor, hvoraf det ene omhandler fødevarer. Direktøren kunne oplyse, at Sæby Fiskeindustri er den eneste udbyder af makrel på dåse, produceret i Danmark.

Fødevareminister, Karen Hækkerup udtrykte glæde over, at få mulighed for, at besøge en stor produktionsvirksomhed. De mange gode input ovenpå dagens besøg på Sæby Fiskeindustri ville hun selvfølgelig tage med sig i det videre arbejde.

Som afslutning på besøget modtog ministeren en pose med makrelprodukter, hvilket faldt i rigtig god jord. Ministeren udtalte, at med tre børn i hjemmet, blev der spist masser af makrel i Hækkerup familien. Borgmesterkandidat, Birgit S. Hansen takkede ministeren for besøget med en politisk boggave.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fødevareministeren besøgte Sæby Fiskeindustri' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER