Støtteforening til bevarelse af Frederikshavn sygehus?

Støtteforening til bevarelse af Frederikshavn sygehus?

7. oktober 2013 - kl. 0:01 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Byråds- og Regionskandidat Steen Jørgensen (C).

Som det ser ud nu er Regionsrådet ved at lukke ned for Frederikshavn sygehus ved hjælp af salamimetoden, – en lille bid af gangen – det er der ingen der lægger mærke til.

Hvem husker ikke da fødeafdelingen flyttede til Hjørring, og vores skadestue lukkede i 2007, så alle der kommer til skade, hvad enten man bor i Skagen, Sæby eller Frederikshavn skal køres til Hjørring eller Aalborg. Der er i dag ingen akutfunktioner i Frederikshavn, kun planlagte operationer, alt andet er flyttet til Hjørring og Aalborg.

I 2012 mistede vi tolv senge fra medicinsk afdeling i Frederikshavn, hvoraf de fire senge gik til den nye fælles akutte modtagelse i Hjørring, samtidig blev der også flyttet personale, sådan kan vi blive ved med at finde eksempler på ting, som fjernes fra Frederikshavn.

Der skal være færre matrikler med sygehuse i Nordjylland, hvis det står til regionens embedsmænd. Det seneste er den genoptræning for NEUO patienter med blodprop eller blødning i hjernen, hvortil der er knyttet fysio- og ergoterapeuter.

Det skal nu flyttes til Brønderslev, hvor man vil bygge nyt for 70-80 mio. kr. frem for at bruge de eksisterende lokaler i Frederikshavn. Det er ikke at vise respekt for borgernes penge.

Jeg kan ikke acceptere at arbejdspladser forsvinder ud af kommunen, uden at man gør noget ved det. Derfor tror jeg at vi bør have en støtteforening til bevarelse af Frederikshavn sygehus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Støtteforening til bevarelse af Frederikshavn sygehus?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER