Fejlafleveringer og tekniske fejl afgjorde svær udekamp

Fejlafleveringer og tekniske fejl afgjorde svær udekamp

7. oktober 2013 - kl. 13:09 - af

Det blev som forventet en svær opgave, for Sæby’s damer i basket, i sæsonens åbningskamp ude mod AUS fra Århus.

Sæby måtte til kampen undvære flere af stamspillerne på grund af skader, så det blev et hold, der bestod af flere tidligere 1. division spillere, som er startet i klubben igen samt nogle af de yngre spillere i truppen.

Første periode: Sæby bringer sig foran ved Emilia Kjærulf en af holdets nye unge spillere med en flot tre-points scoring, men herefter kommer AUS godt i gang. De overrumpler Sæbys forsvar flere gange, hvor AUS’s skytter får plads til at skyde frit fra distancen. I Sæbys angreb laves der for mange tekniske fejl, og mange bolde mistes, inden der bliver chance for scoring, så hjemmeholdet vinder perioden 17-9.

Anden periode: Sæby får rokeret rundt i forsvaret, men ikke til den store hjælp. Perioden ligner til forveksling den første, kun Cathrine Frahm og Emilia Kjærulf finder vejen til modstandernes kurv. AUS øger deres forspring, således de kan gå til halvleg med en sikker føring på 40-18.

Tredje periode: Et forvandlet Sæby mandskab træder på banen til tredje periode. Forsvaret er skiftet til zone opdækning og angrebsopsætningen justeret. Nu træder de rutinerede spillere i karakter. Signe Brandt og Henriette Sørensen viser vejen, og Sæby får et ”run” på 9-2 til 42-27. Det får troen tilbage på holdet, og Sæby vinder perioden, men er stadig bag ud ved stillingen 52-33 ved periodens slutning.

Fjerde periode: De to hold spiller første halvdel af perioden lige op. Sæby prøver den sidste halvdel af perioden at køre pres på AUS for at prøve at vende kampen, men desværre koster det for mange kræfter, og hjemmeholdet kommer til en del lette scoringer i de sidste minutter og vinder kampen sikkert 72-47.

“Vi burde have spillet en mere lige kamp, men alt for mange fejlafleveringer og tekniske fejl gør, at vi slet ikke kommer til nok afslutninger specielt i de to første perioder. Dog er det meget positivt, at den kun 17 årige Emilia Kjærulf kan gå ind og tage så stort et ansvar og spille så godt, som hun gjorde”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 19 point, Emilia Kjærulf 11, Cathrine Frahm 5, Line Ypkendanz 4, Henriette Sørensen 4, Louise Munch 2 og Chanett Frahm 2 point.

Næste kamp for Sæbys damer bliver den 26. oktober ude mod Skovbakken.

1. division damer  5. oktober             AUS – Sæby            72 – 47

Periodecifre:

1      17-09

2      23-09

3      12-13

4      20-14

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fejlafleveringer og tekniske fejl afgjorde svær udekamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER