Autumn Adventure på Hørby Efterskole

Autumn Adventure på Hørby Efterskole

6. oktober 2013 - kl. 1:01 - af

Omkring en femtedel af efterskoleåret er allerede gået, og den første lange sammenhængende periode fra sommerferien og indtil efterårsferien afsluttes på Hørby Efterskole med efterårsemneuge under overskriften ’Autumn Adventure’.

Det er en udfordring at flytte hjemmefra og det er en udfordring at flytte ind sammen med langt over 100 andre unge mennesker i samme situation som en selv. Et år på efterskole om fællesskab og samvær, hvilket giver eleverne rigtig meget med, når efterskoleåret er slut, men for de fleste er det et stykke arbejde – et udviklende stykke arbejde – at få flyttet sine grænser både når det handler om alle de nye mennesker, man har omkring sig, og som man skal vise respekt og få hverdagen til at fungere sammen med. Alt i alt handler det om, at udviklingen i løbet af efterskoleåret hjælper med at overvinde grænser, der tidligere har sat en begrænsning for udfoldelsesmulighederne.

Triatlon, Klar&Parat, OL i atletik og Flyt dig ud i det blå, er derfor overskrifter for nogle af de aktiviteter, der i emneugen er med i Hørby Efterskoles Autumn. Således dækker f.eks. overskriften ’Klar&Parat’ over det at skulle sige til og fra en udfordring, man ikke kender på forhånd. Hvad vil der ske? Kan jeg klare det? Tør jeg? Bliver nogle af de spørgsmål eleverne må stille sig selv, inden der blev sagt ’Go’ og næste udfordring blev præsenteret. En anden udfordring, der vil være grænseoverskridende for de fleste, bliver, at eleverne på Triatlondagen skal prøve kræfter med enten en kvart eller en ottendedel Ironman, der udfordrer dem i såvel svømning som cykling og løb.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Autumn Adventure på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER