Fiskekonkurrence: JC cup bliver til Sæby Å cup

Fiskekonkurrence: JC cup bliver til Sæby Å cup

5. oktober 2013 - kl. 12:30 - af

Så er tiden inde til årets dyst, som foregår søndag den 20. oktober fra kl. 8 til 15.30. Her inviterer JC Fiskegrej og Fritid sammen med Sæby Sportsfirsker Klub til kæmpe fiskekonkurrence.

Der vil blive udsat en del ørreder, hvoraf 3 stk. vil blive mærket. Bliver en af disse mærket fisk fanget udløser det en præmie på kr. 10.000,- – er der flere, som fanger mærket fisk, deles de kr. 10.000,-

Der vil være præmier til de 15 største fisk, samt en del sponsor præmier fra byens butikker. Og allerede nu er præmiesummen over kr. 30.000.

Pris for deltagelse: Junior optil 18 år kr. 150,- Senior kr. 250,-. Er man ikke medlem af JC Kundeklub eller Sæby Sportsfisker Klub skal der indløses dagkort hhv. kr. 35,- / 70,-. Billetterne sælges fra torsdag den 3. oktober, så kig forbi. Der kan ikke købes billetter på konkurrence dagen.

Udover en fantastisk dag ved Sæby Å er der også rundstykker og morgen kaffe i klubhuset (Roklubben)fra kl. 07.00 – 08.00, samt middagsmad, samme sted, fra kl. 11.30 – 12.30 inkluderet i prisen. Drikkevarer kan købes.

Fiskeriet slutter kl. 15.30 og præmie overrækkelse foregår ved klubhuset kort efter.

Ps.: Alle skal registreres ved klubhuset inden fiskeriet påbegyndes.

Jesper Christensen oplyser, at der på nuværende tidspunkt allerede er solgt 17 billetter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fiskekonkurrence: JC cup bliver til Sæby Å cup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER