JC Fiskegrej og Fritid kan ikke følge med

JC Fiskegrej og Fritid kan ikke følge med

4. oktober 2013 - kl. 11:54 - af

Jesper Kristensen fra JC Fiskegrej og Fritid fortæller, at han ikke kan blive ved med at følge med, og derfor pr. 1. oktober har ansat en ny mand i forretningen.

Den nye mand hedder Rasmus la Cour og er 27 år. Han stammer egentlig fra Skive, men har levet de fleste af sine teenageår i Sæby, men flyttede så til Frederikshavn i forbindelse med et job som bestyrer af Solid i Frederikshavn. Et job han havde i 2 år.

På spørgsmålet om, hvorfor han har taget springet fra modetøj til fiskegrej, fortæller han: ”Det er jo rart når man kan forene sin hobby med sit arbejde, så der for slog jeg til, da muligheden bød sig. Så nu må vi se, om jeg igen skal til at være sæbynit, det må have noget med huspriser osv. at gøre, men indtil videre vil jeg fortsat være bosiddende i Frederikshavn.

Rasmus la Cour er selv en ivrig jæger og fisker også en del, så der er god hjælp at hente, hvis man skulle få brug for hjælp til køb af udstyr m.v.

Hos JC Fiskegrej og Fritid er de nu to fuldtidsbeskæftigede og tre afløsere, når det går rigtig stærkt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'JC Fiskegrej og Fritid kan ikke følge med' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER