Høsten i børnehøjde<br>…

Høsten i børnehøjde

4. oktober 2013 - kl. 0:07 - af

I Voerså børnehave har alle børnene i 3 uger fordybet sig i emnet: ”Høsten i børnehøjde”.

Personalet har især haft fokus på processen, hvor der har været talt med børnene om, hvordan man høstede i gamle dage. Børnene har blandt andet hørt om kartoffelferien. Der er blevet læst bøger om høst samt om de maskiner, der blev brugt til at høste med.

Børnene har sammen med pædagogerne været ude i naturen for at fordybe sig i naturens forandring i en efterårsmåned.

Forældrene har løbende afleveret forskellige fine råvarer, som der er blevet snakket om og til stor fordybelse på forskellige måder. Det har været 3 spændende uger for børnene, hvor de har været meget interesseret, i de forskellige aktiviteter. Der er flittigt blevet skrællet mange æbler til æblekage, der er lavet grønsagstryk på tørklæder, syltet, bagt boller, lavet græskarlygter og græskarsuppe.

Børnene har øvet sangen, ”Marken er mejet”, og den optrådte de med til høstmarkedet 3.oktober i Stensnæsskolens skolegård og høstede masser af klapsalver fra de omkring 100 fremmødte forældre, søskende og andre pårørende.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Høsten i børnehøjde
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER